April 29, 2011

Royal Wedding


huhu tepat jek pukul 5 aku balik dengan pantasnya. haha sempat jek tengok. 11 am where she starts to walk towards the Aile. Her dress was so beautiful ;) kate and pippa also. TheBeckhams are so elegant.huhu tapi aku tak de la berangan nak kawin. just suke jek tengok how's people dress up during that day. haha kalau da masuk bab fashion mula la excited lebih. pastu plus with princess Beatrice and Eugenie dengan tapi yang over gitu.hehe. zara with her fiance, the rugby player ;) its a blessing friday. ape-ape pun happy holiday u ouls ;P


stunning.the beckham ;P





April 25, 2011

dynamite


owh ohh. someone have cross the line. i don't want to understand why people like to interfering my life and the destroy it. its almost expload. is she or he ready for the final battle? i'm giving a warning. this is the last chance to give back what is mine. otherwise you guys will regret. i think. haha.

April 24, 2011

April 18, 2011

Disposable

1.hari ini nak.so kene usaha sampai dapat.

2.esok tak nak.so biar je la.malas.

3.bila nak, baru nak usaha lebih.

4.tak nak so biar je la.

5.bila da tak ada baru nak hargai.

6.mungkin yang nak tuh dah mati.

7.fikir-fikirkanlah.

April 17, 2011

simple life

masa berlalu dengan begitu sahaja.aku masih lagi disini.tidak mengharapkan ape-ape. menikmati dan mensyukuri nikmat yang tuhan kurniakan.aku hanya manusia biasa.biar apa orang kata kerana hanya tuhan yang mengetahui segalanya.

April 9, 2011

new gadget again

weekend as usual untuk merehatkan diri. about 24 hours ago, really appreciate and thankful to orang yang bawak aku pegi beli gadget nih. lama kut da tak merempit. letih nak explore gadget baru nih tapi rasa macam biase jek.boleh gitu?huhu layan je la.

April 6, 2011

Liar

tak perlu aku nak senaraikan ciri-ciri orang macam nih. tanda-tanda yang paling tinggi yang aku nampak adalah suke benar bagi alasan. sampai kekadang da get use to it da. ye apabila terlalu banyak mencipta alasan maka dengan rasminya orang itu memang hendak melakukan penipuan atau telah melakukan penipuan.itu bukan mungkin tapi pasti.

sekarang ini dah ada orang mencipta alasan kembali. sekali lagi ingin menipu dan sekali lagi ingin menyakitkan hati. kenapa nak menipu sampai pijak kepala. kenapa tak berpikir dahulu sebelum buat sesuatu..betul ke manusia bila dah melakukan sesuatu baru nak berpikir. cakap main lepas je tanpa berfikir dahulu. terlajak perahu boleh diundur tapi terlanjur berkata masakan boleh ditarik balik.

sudah cukup rasanya untuk melakukannya. perilaku yang berulang kali yang akhirnya menyakitkan diri sendiri. teruskanlah rentak anda itu. alasan yang diberi pun tidak memberi apa-apa. bukan untuk membalas dendam tapi hidup ini kan macam roda. kita tak selalunya berada di atas kan. mungkin kali ini anda terlepas tapi esok lusa kita sendiri tak tau. letih jugak sampai tahap yang hanya mampu untuk tersenyum.guten nach..

April 1, 2011

a lil bit crazy


alamak ape jadi today nih? sabar je la tapi at least dapat buat benda yang tergendala. hope ia dapat mendatangkan hasil (haha yer yer aje).

tadi pegi hospital jap. mencari orang pakar untuk memulihkan aku. kalau aku pakar da lama xyah cari. hope nanti semua berjalan lancar. hehe stick to my word!!!
cantik tak glasses nih? coach aje pun

hope sangat my previous injury in 2006 nih getting better. tak ramai yang tahu dan faham what i m being through because aku tak nak simpati dari sesiapa but rasa syukur dapat lihat mereka and cherish them. aku syukur dengan nikmat yang tuhan bagi. Sorry kalau terlebih aksi sebab tuh aku suke pegang tengok orang terlebih (jangan mara yer) seandainya esok hari tak dapat lihat lagi. sedih tapi nak buat macam mana. tak kisah la asal aku pegang kata aku sudah. dunia nih suka-suka (kata boss aku, ceh!). Ape-ape pun sabar saje dengan ape yang berlaku ;)